Onsdag, det måste vi fira!

Att hitta ljuspunkter i vardagen tycker jag är viktigt och det gör dessutom att man lär sig känna tacksamhet över små och stora saker i det som är livet. Plocka fram något positivt med dagen hjälper iallafall mig mycket och det leder oftast till att jag hittar många fler saker än bara att "jag är tacksam för min familj", "jag kom upp ur sängen", "jag kan röra mig" eller "jag är tacksam för mina kollegor". Det kan som sagt vara positiva saker man själv gör och åstadkommer bara man ser positiva saker i sin vardag. Jag menar inte att man ska gå runt och leta, men funderar man bara lite kring positiva saker så blir det oftast så att de mindre roliga sakerna suddas ut en aning och mindre energi läggs på dem. Så funkar jag. 
Positivt med dagen i korthet är att jag har haft en bra jobbdag med fina elevmöten via Meet, slipat, målat, gjorde en god pizza, tog en skön kvällspromenad, satte upp foder och landade i soffan med ett glas rött, popcorn och godis. 

(null)

Det finns positiva saker med att man får gå en bit till sophuset. På vägen tillbaka gick jag genom skogen...

(null)
...och kom fram och såg Johan i görningen med att plocka bort foder. 

Gillar att man nu kan gå utanför vägarna och inte sjunka ner till höfterna i snön som vi gjorde för bara någon vecka sedan. Det börjar så smått likna vår här uppe. 

(null)
Toppade dagens soppa med fetaost. 
Matchar de vita bergen bakom. 

(null)
Delade bord med lite skruv. 

(null)
Foder slipat och klart för grundning. 

(null)
Långa foderlängder

(null)
En kvartersrunda 

(null)

(null)

Det känns som att vi har firat ikväll. Firar allt som vi hunnit med.