Längta hem

Vardagen har nu rullar igång och måndagen är avklarad med lönesamtal, elevmöten, måndagsfika och receptionsjobb på Friskis. 

Hur roligt jag än tycker att det är att jobba så skulle jag vilja vara hemma där all snö är. Kan jag kalla fjällstugan för hemma? Jag gör det fast det inte är på den orten jag jobbar. Där är hemma för just nu vill jag få njuta av vintervädret och all snö som har kommit. 

(null)
Sedan den här bilden togs har det kommit en meter till med det vita guldet. 

Bilden gjorde jag till en canvas 70*50 som nu finns här i det gröna hemmet. Den gör ju inte direkt längtan mindre...;))

(null)
Huset är nästan gömt i snö. 

(null)
Gången upp till bilarna. 

En annan orsak att jag gärna vill vara i fjällstugan är att där får jag träffa våra ungdomar. Johan skickade den här bilden nu när han är uppe och jobbar i fjällvärlden och då hade Alwa på besök i stugan. Annars bor hon på Skalet, men det är ju bara 10 minuter bort. Wiktor bor i stugan då han alldeles nyligen kom på att han skulle göra studieuppehåll.  Saknar min familj. 
Vårvintern nu i backarna mellan sport- och påsklov kan ju vara fantastiska då det är lugnare med oss turister i backarna och i spåren. Jag har nedräkning för till det traditionella påsklovet har jag tagit semester och ska åka upp. 

(null)
Jag bjöd på lite förmiddagsfika. 
Tog hjälp av Åby konditori & bageri. 

(null)
Sockernivåerna höjdes raskt. 

(null)
En av mina kvällsysslor. 

På Friskis står jag som funktionär i receptionen en gång i veckan. Vi hjälps alla åt med att hålla lokalerna fräscha, så ikväll tyckte jag lamporna behövde sig en dammsugning. Materialet är som en matt gummistövel så det är inte bara att torka av, detta sätt har jag kommit fram till är lättast. 

Påminnelse: Du kommer väl ihåg att anmäla dig till Monika Björns föreläsning "Stark genom klimakteriet" som är på Friskis City den 1/4. 
Alla kan köpa en biljett i någon av Norrköpings receptioner. 


(null)
Goddess Pose 

Lite yoga fick nästan som vanligt avsluta min dag. Full Moon Yoga med Adrienne passade fint nu när det är fullmåne. 


Hemma där det är grönt och är rätt nöjd ändå.