Den försvann

Tog med mig den där värken jag gått med ett par dagar till jobbet i morse. Efter ett par timmars jobb började den försvinna, men det känns som träningsvärk i hjärnan, nacken och ryggen efter att det värsta släppt. 
Tacksam för att det går åt rätt håll. Jag har yogat, stretchat, tagit värktabletter, fått arnika-salva och healing. Man gör ju allt för att slippa smärta. Usch den äter nästan upp en och när man mår illa av smärtan är det svårt att försöka ta sig ur den fast man vet att det oftast behövs action. 
Nog om det. 
Härligt när vardagen börjar och det blir så positivt. Lite prov i matematik, smsande och möte förgyllde min jobbdag. 
Ett snabbt besök på Vera Design & Interiör för ett litet inköp. Så snabbt avklarat och fint inslaget. 

(null)

Värmen var nästan kvävande varm, man kunde riktigt känna av väderbytet. Så efter jobbet passade Alwa och jag på att sent åka och matshoppa lite. 

(null)


Ska lämna in min bil på stor service i morgon så denna laddades. Alltså jag lånar sonens bil, han kör min bil till servicen, jag lånar hans bil till jobbet och så tar han sin bräda hem från verkstaden. Skönt att jag får låna bilen och inte brädan för det hade jag nog inte vågat. 

(null)
Det blev lite plock från Ica Maxis charkdisk. 

(null)
Glad att yogan är så lättillgänglig för mig. 

Vissa kvällar blir det bara ett kort besök på mattan, men rutinen jag har gör att något ändå blir av. Jag gör det för att komma ner i varv, få andas och få lite skön rörelse allt på samma gång. 

Så skön halva måndagen blev och jag kan bara säga att jag är tacksam.