Dagen efter

Dagen efter trots helt alkoholfritt. Igår var jag verkligen i chock och så besviken att uteaktiviteter plockas bort i dessa tider. Vi behöver röra på oss för rörelseglädjen och helt enkelt för att må bra. Bli starka i knopp och kropp för att ha ett kapital av ork och energi nu när man måste vara positiv och våga se framåt. Träningsanläggninar får hålla öppet, men inte skidanläggningar som är utomhus, där förstår jag inte riktigt logiken?Tycker definitivt att träningsanläggningar ska kunna hålla öppet för tränar man så är man frisk. 
Jag är nog inte så klok kanske i detta läge utan är väldigt egoistisk och bara VILL åka skidor. 
Vi slänger ur oss så mycket i vrede och ilska just nu eftersom det är en enorm press i denna situation, men jag behövde bara sova på’t och idag var jag glad att jag inte spydde min galla över situationen alltför mycket. 
Idag ser jag allt mer klart och tänker att alla avbokningar gjorde att SkiStar inte kanske hade så mycket att välja på då personalstyrkan är grymt stor i fjällvärlden. Att hålla öppet med sådan stor personalstyrka
när turisterna håller sig ifrån fjällen är ju klart att det blir alldeles för dyrt att hålla öppet också. Egoistisk kanske även i den delen då båda våra ungdomar som jobbar för SkiStar blir av med sina jobb som de har gillat att ha. Jag ska ändå vara tacksam att jag fått så pass många skiddagar ändå denna säsong. Förrförra och förra helgen blev bonusskidåkning för mig. 
Jag har det så fantastiskt bra och har valmöjligheter när jag vill ta mig ut. En stor altan för mig själv eller en härlig skog på andra sidan gatan. 

(null)
Att skriva på en lös liten tavla blir inte det snyggaste, men eleverna är otroligt snälla och förstående. 

Jag behövde tid att smälta det hela och idag bestämde Johan och jag oss för att åka tillbaka till fjällstugan. Vi kom iväg vid fem-tiden när jag hade jobbat klart och det flöt på rätt så bra genom Stockholm. 

(null)
Idag kallar vi väl det för avhämtning. 

Jag har inte varit i en affär eller på jobbet nu på över två veckor för att jag har haft en lätt rethosta. Mer än så har det inte blivit, men det räcker för att jag vill ta mitt ansvar med att hålla mig på avstånd från alla. 

(null)
Äta i påse, smaskigt värre. 

(null)
Vi håller avstånd på vägen också. 

Torsdag och fredag med några lektionspass och sedan ska jag ut i backen för ett par timmars skidåkning. Helgen kommer också att maxas för söndag blir sista dagen som liftarna hålls öppna. 


Kramar ut det sista lixom.