Julen närmar sig

TACK för alla gratulationer till att vi äntligen blivit med fjällhus! Det känns så roligt och det har redan blivit ett vardagsrum som knappt går att ta sig igenom för att det är så mycket möbler och lådor i vägen.  En liten lastbil hopas vi kunna ta mycket av lasset som. I vill ha upp. 

Hela eftermiddagen satt vi i möte om psykisk ohälsa tillsammans alla kollegor på Stödenheten och Slussen. Stämplade ut för att kunna pyssla med kollegorna. 

Julen närmar sig och då bestämde sig några av oss på jobbet att träffas efter jobbet för lite kranstillverkning. Själv hade jag inte med mig ett smack, men snälla Annalena hade med ståltråd och grönska så det räckte till mig. 

(null)
Ett försök till ett hjärta. 

(null)
Glögg, nötter & russin och pepparkakor med ädelost. 
Yvonne och Tin-Tin gjorde mys och hämtade mat medan vi fortsatte pyssla. 

(null)
Grönt är skönt. 

De andra gjorde fina runda kransar med dekorationer och rosetter. Less is more, tänkte jag. 
En sväng förbi gymmet för ute var det alldeles för blött och mörkt för kvällspromenad. En timme  på crosstrainern med en serie går snabbt. 

(null)
Rött är sött och lite för tidigt juligt, men så får det vara nu. 

(null)
En bättre väl begagnad mangel. 

Den gamla mangeln la av och Annalena på jobbet hittade en på loppis i Skärblacka åt mig. Testkörde den med en stor duk och den lät, men funkade. Kanske kan få liv i den som vi har haft och så får en av dem följa med upp till stugan. Så kul att kunna tänka så med att vi nu har en stuga. 

(null)
Yoga i köket. 

Vardagsrummet har belamrats med möbler och lådor för den kommande flytten. Yogan fick köras på köksgolvet ikväll då det av förklarliga skäl är fullt i vardagsrummet. Fredagskänslan har kommit till Motionsvägen 2.