Håll kvar vid semesterminnen

Som nog de flesta känner till är min telefon ofta framme för att föreviga det jag är med om under mina dagar. Dagbok eller minnesbilder ser jag det som. Testade i somras att framkalla min första fotobok och tyckte att det var riktigt kul. Många har suttit och bläddrat i dem här hemma i soffan. 
Nu härom veckan vågade jag mig på att beställa två canvastavlor efter två bilder jag tog i somras. På vinst eller förlust eftersom jag inte visste hur bildkvalitén skulle bli från mobiltelefonen och heller inte om fokus låg där jag hade tänkt mig. 

(null)
En stående bild 50 x 70.

(null)
En liggande. 

(null)
Kul att se bilden lite från sidan också. 

Jag hade ju som sagt ingen aning om hur det skulle bli, men kände att tavlor av minnen från Vemdalsskalet inte kunde bli helfel iallafall. Dessa två tog jag en molnig dag när jag bara kände för att få lite luft och knatade uppför Hildings backe. Möttes av färgsprakande marktäckare och de vackra ledmärkena. Mobilkameran fick som vanligt föreviga och senare lade jag in en tavelbeställning på Optimalprint 
Minnen från semestern lockar till att november snart kan få ta slut och december kan få ljusa upp innan jag går på julledigt. 

(null)
Eva bjöd på supersmarrigt måndagsfika. 

(null)
En kort svängom på crosstrainern...

(null)
...och så lite yoga på det. 

(null)
Trots träning var jag rätt så nedkyld efter en mycket kall dag på jobbet. 
En glögg i nästan samma färg som fjällens färgsprakande matta gjorde susen. 


Nu måste man tända ljus och hålla sig varm. Halv fyra går solen ner, vilket mörker, men jag minns de ljusa sommarnätterna istället.