Soffslapparkväll

O så va’re redan torsdag. 
Dagen tog slut efter lektionspass, fika och apt med hela Stödenheten. Åkte direkt hem och åt middag och yogade, men där tog det stopp efter lite föreningsjobb. Hamnade i soffan med en stor skål popcorn och så blev det en filmkväll med dottern. 
 
(null)
FIKA 

(null)
Hip openers i jeans med stretch funkar fint. 

(null)
Ett minne som dök upp på Facebook. 
Jag hade målat om min barndomsstol och halva matsalsbordet för sju år sedan. 

(null)
Nu är det lite mörkare och hunden har normalt sett sin plats i hallen. 

(null)
Den stora skillnaden. 

Golvet är nog ändå det jag tycker blev allra bäst i huset när vi tog bort parketten och slipade betonggolvet. I hallen blev det lite kvarlämning av plattorna, men då tycker jag att det tonas ut från delen där vi valde att låta klinkerplattorna ligga kvar. Där hade vi dragit fiberljus och gjutit den lilla halldelen i efterhand när vi fick för oss att bygga ut hallen. Tänker jag efter så har det ändrats en hel del här hemma sedan då vi först byggde huset med bara en bebis. Kraven och önskemålen ändrades vartefter åren gick och fler barn kom. Tankar och drömmar om förändringar har jag alltid, men har nog hållit mig VÄLDIGT lugn länge nu. Alldeles för länge, så det kanske är dags för något litet hemmaprojekt?!

(null)
Popcornmys

Det blev verkligen inte många knop ikväll, men en liten time out i soffan var riktigt skön. I morgon blir det att vara tjänstledig för ett möte i Stockholm. Softat inför freda’n