Mysigt när vi samlas

En helg med sonen hemma på besök gillas, även om dottern jobbat hela helgen så har vi fått vara tillsammans under eftermiddagarna och kvällarna. Det betyder mycket för modern att få se sina barn den här tiden på året. Maj månad som är en blomstrande och ofta varm vårmånad är ändå lite svår för mig då det var sista månaden med Wera. En månad där vi redan hade legat inne konstant i två veckor på NIVA under april och sedan pendlade vi mellan avdelningarna BOND och NIVA fram till natten då Wera dog den 28:e maj 2010. Snart nio år sedan och ändå känns det så nyligen. 
Därför betyder stunderna så mycket med mina älskade barn, som definitivt inte är några barn längre. Fint att se hur de växer i både kropp och själ och vi kan få ha en massa samtal om allt mellan himmel och jord. 
Tacksam för min familj att vi ses ibland alla fyra. 

(null)
Frukostbrödet fullt av godsaker. 

(null)
Cane Corso och Dogue de Bordeaux

I skogen idag mötte vi en hund som försökte skrämma iväg oss med ett skall som nog många hade backat för :-)
En söt liten tik som vi slog följe med som visade sig vara ett litet charmtroll som gärna kelade. Trevligt att få lite vovvesällskap på skogspromenaden. 

(null)
Fika

Fixade lite scones med havregryn, rågmjöl och keso till fikat när Alwa hade slutat jobbet. 

(null)

Vi tycker om uterummet och nu behöver vi inte ha värmen igång dagtid. Ett rum där vi vistas mycket mer än vad vi från början hade tänkt oss då vi bara ville ha myggfritt. 

(null)

(null)

Innan regnet kom hann jag med dagens korta yogapass ute på altanen och jag verkligen längtar till alla uteyogapass framöver när vädret och tiden tillåter. Yogan ger mig ett lugn i själen och jag andas. 

(null)
Tomatsås, färska champinjoner, mozzarella och skinka. Lätt snabbmat när man är lat. 


Avslutade kvällen med att se om sista avsnittet med Game of Thrones för att vi knappt såg det mörka avsnittet. Med en uppljusad tv-screen blev det bättre.