Inte alltid som planerat

Vädret byttes under dagen flera gånger och väl hemma så snöade det och haglade. Riktigt vårväder som brukar vara runt 1:a maj. 
 
(null)
Från mitt arbetfönster. 
 
Jobbade sent och satt med Kerstin och gjorde lite åt didaktikuppgiften som ingår i programmeringen. Jag var tvungen att åka hem för hunden innan deekshan som jag hade planerat in att gå på. Det blev lite för långsam bilfärd hem i för Norrköping rusningstrafik så mina kvällsplaner spolierades. Det blir inte alltid som man har tänkt och då får man finna sig i situationen, andas lite, tänka om och gilla läget. Det fick bli middag och sedan fick jag med mig Alwa till gymmet där hon hade superdupertur som träffade en gymkompos att träna med och jag stod på crosstrainern och andades.  Följde serien Den inre cirkeln vilket inte direkt gav mig någon boost, men lite konditionsträning blev det allt. 
 
(null)
 
Det enda som som jag gjorde var att ta mig en crosstrainerpromenad och titta på serien Den inte cirkeln. Andades, andades och andades. 
 
Lite kvällsyoga som skön stretch efter konditionsdelen. 
 
Johan har kommit hem från sin jobbresa till Barcelona och det löste sig med byte av flyg för honom. Kvällen avslutades med ett fruktansvärt avsnitt Game of Thrones. Usch och fy vilket blodbad
 
 
 
Allt behöver inte gå precis som jag tänkt utan jag kan ibland behöva tänka om. 
Det kan bli bra ändå.