Årsmöte

Vilken dag, vilka människor och så mycket som har förmedlats. Jag är rörd av allas berättelser som påminner mig om varför vi finns här för varandra. Hoppet om en ännu ljusare morgondag när vi fick höra om forskning och även vad Barncancerfonden vill göra för överlevarna. Överlevnaden på en femårsperiod har nu stigit till 85% men 70% av barncanceröverlevarna har seneffekter efter sin tuffa behandling. Det är fint att Barncancerfonden vill vara med och göra det bättre för den gruppen. 

(null)

(null)
Snygg frulle först. 

(null)
HOBO ett litet enkelt hotell där jag först när jag klev in trodde att jag hamnat i en affär. 

(null)
Årsmötet kunde börja. 

(null)

(null)
Forskning

(null)
Sanningen bakom kurvorna berättades, en intressant historieberättelse. 

(null)
Oj då, jag vann Kahoot-tävlingen helt otippat. 
Vilja, en av två Barncancerfonden maskotar, fick jag i pris. 
TACK!

En snabb koll på att vi hade lyssnat under deras föreläsning, det blev en Kahoot. Kände lite flashback till grundskoletiden. Kul att bryta av en stund. 

(null)
Insamling och fint att företag vill vara med oss. 

(null)
Informationen om oss är viktig. 
Imponerad av kampanjerna. 

(null)
Vi föreningar tackade av Yvonne som nu går vidare mot nya uppdrag. 

(null)

(null)
Alla sex föreningar berättade kort om sig själva. 

Vi är stolta föreningar som alla drivs framåt för att vi vet att det behöver finnas ett sammanhang där man kan träffas och berätta våra berättelser. Riksorganisationen Barncancerfonden har en enorm kunskap och tillsammans med våra olika erfarenheter om barncancer gör vi ett toppenteam. 

Barncancerfonden Östra hade ett eget styrelsemöte i direkt anslutning till mötet innan vi samåkte oss tillbaka till vår region. Tänk så många möten man har hunnit med även om jag skulle vilja stanna kvar för att samtala mer. Fantastiska människor, fina möten och jag är påfylld när jag landade i mellosoffan för Eurovision Song Contest. Dare to Dream. 

(null)
Självklart lite kvällsyoga. 
#ywaOPEN 

(null)
Måns var ju charmig och kan sjunga och Madonnas nummer var mäktigt. 


Jag har haft bra dagar!
TACK