Värmebölja

Denna varma härliga sommardag blev inte som planerat. Det blev att ta hand om familjen. Det är viktigt att finnas för varandra även om man inte kan göra så mycket. Att åldras och behöva få hjälp borde väl ske automatiskt om man går till en läkare? Hur ska en anhörig veta i vilka trådar som ska dras för att rätt hjälp och medicin som ska sättas in och vad som finns för hjälp som kan tänkas behövas. Tycker inte att det känns värdigt alls... En snabbfika som spontant kom hem till oss på kvällskvisten. En familj från västkusten som är här för O-ringen och hade orienterat här i Jursla Gammelskog i den otroliga värme som varit hela dagen.
Här har det klapprats av orienterarskor och inte som det oftare görs, av hästar. Alla åldrar har jag sett med kartor i handen och helikoptrar har hovrat över skogen.
Helikoptern var riktigt nära, men hahaha så pytteliten den blev på bild.
Fullt med fjärilar flög och mumsade på fjärilsbusken. Gillar att stå och titta på de vackra vingarna och hur de lätt flyger mellan blommorna.
Grillen fick gå varm i kväll också innan jag skjutsade in ungdomarna för en utekväll i stan. Själv åkte jag hem och yogade på altanen tills myggorna överröstade Adrienes röst och jag fick gå in och fortsätta.
Tokgillar ändå värmen och i morgon ska jag ta mig till målområdet för O-ringen borta vid Yxbacken för det blev jag tipsad om var en upplevelse.