Skidpremiär

Idag efter en lång stund på stan med Wiktor åkte vi och köpte en ny telefon till mig eftersom min gamla iPhone 6S plus var slut. Varför jag inte har köpt någon ny trots att den gamla inte fungerat riktigt som jag velat har berott på att jag inte kunnat förlika mig med den nya månadskostnaden som jag tycker är alldeles för dyr. Inne på Telia-butiken hjälpte en tjej mig med att välja en telefon med mindre surf och med mindre minne än vad jag nog hade tänkt mig från början. Hon tyckte att det var smartare för mig att köpa till   iCloud för att istället kunna lagra. Tacksam till hjälpsamma människor som inte lurar på okunniga tanter en massa saker ;-)

(null)
En XS max som den heter, i samma storlek  som min gamla. Gillar stor skärm, behöver stor skärm. 

Skal och skärmskydd plockades fram och jag fick hjälp med att få dit skyddet, men jag behöver ta en sväng dit igen för det blev i te riktigt bra. Mitt gamla OtterBox byttes mot ett  mindre stöttåligt skydd, men förhoppningsvis tillräckligt för att tappas i golvet ett par gånger i veckan. 
Telefonen på laddning och Johan och jag tog årets första skidtur på våra korta längdskidor. Inget glid åt något håll, men skönt att bara komma ut. 

n (null)
En vetenskap med handtagen...

(null)

(null)

(null)

(null)
Andas

(null)
Yogar med publik. 

(null)
(null)
Uterummet värmdes upp så vi kunde sitta där. 

Mysigt att ha haft Wiktor hos oss i helgen. Alwa har jobbat och Wiktor har pluggat matte och jag har faktiskt tagit det väldigt lugnt. Huvudvärken har nästan helt försvunnit, så det känns fantastiskt. 


Härlig dag och nu väntar en ny vecka.