Mäta

Jag är inte mycket för att mäta mig med andra och mitt mått är oftast kläderna hur de sitter och inte vågen. Den sistnämnda ställer nog jag mig aldrig frivilligt på för jag tycker inte att det känns bra. Mitt mått är att jag ska kunna röra mig hyfsat obehindrat och med utan alltför mycket krämpor. 
Att må bra är  viktigt och att äta gott är nästan lika viktigt och för att prata mat så väger jag ingen mat, men jag undviker helst kaffebröd och godis. Däremot kan mått i köket underlätta. Söta godsaker har jag klarat mig nästan helt ifrån under ett år nu och jag känner inte det där akuta sötsuget som jag jämt gjorde förut. 

(null)
ERNST-mått är snygga mått. 

Ibland kan måttet bli rågat eller droppen få bägaren att rinna över. Jag har inga egentliga krav på mig själv med att inte äta sötsaker, men jag blir lite nöjd att jag som godisråtta kan låta bli. Det är jag själv som bestämmer över vad jag stoppar i mig och det händer att jag inte riktigt förstått vad jag hunnit stoppa i mig. 

(null)
Här rann det över med snö...

(null)

Efter kvällens jobb på Friskis så åkte jag över till Maxi-området för att få hjälp på Telia eftersom mitt skal inte kom på riktigt som det ska. 

(null)
Invigde tights som jag fyndade på kajen i  Byxelkrok efter ett varmt yogapas. 

Lite yoga när jag sent kom hem efter en kväll som inte blev mer träning än just yoga.  Kul med träningskläder som legat till sig i väntan på.