Liten blev större

Ett besök på Hand- och Plastik i Linköping för en mycket snabb koll på näsan av läkaren som gjorde tre operationer. Fick höra att min näsa ser jättefin ut, men jag lovar att då hade jag inte varit där för jag gillar inte blod eller sprutor eller sjukhus över huvud taget. Jag vill bara se lite mer ut som innan... Väntar väl ett tag till på besked. Blev iallafall fotad för vidare bedömning. 

Stannade till på IKEA för att köpa en ny stekpanna och det blev lite mer visst. Det blev  en liten matta. Vi har nu gått från liten till lite större dörrmatta till uterummet. Vi behöver fylla det kalla golvet med mattor för det är så kallt utan golvvärme och tillräckligt med isolering. Vi hade ju faktiskt bara tänkt ha uterummet som extrarum under sommaren, sen vår och tidig höst. Det blev ett rum som vi gillar lite mer, så nu får vi ge det lite extra värme genom mattor och levande ljus. 

(null)
Hittar hit nu efter alla besök.  

(null)
Väntan på olika sätt kan vara jobbig.

(null)
Inköp från IKEA. En påse med gott o blandat. 

(null)
Före och Efter: Liten matta byttes mot större som nu gör det glipfritt till mattan under matbordet. (Den minsta ska alltså bort)

(null)
Tips från Karin på mitt gamla jobb. Kladdfritt sätt att göra "frallor" till fikat. 

(null)
Fika är alltid gott. 

(null)
Skulle nästan kunna tro att Johan fick för sig att baka maränger. 

(null)
Dedikerade lite kvällstid till DEDICATE med Adriene. 

(null)
Och lättsamt dansfilmsmys i soffan. 
Skön ledighet