Jobbstart

Visst är det ändå väldigt kul att komma tillbaka efter ledighet till jobbet och träffa alla sina kollegor. Som en extra guldkant så bjöd skolan på förmiddags- och eftermiddagsfika och Kerstin hade bakat en supersmarrig chokladkladdtårta till lunchkaffet. Lyxdag på fikafronten och jag har suttit med programmering hela dagen för övrigt. Satt mig in i en ny laboration som så småningom ska lämnas in och fått en massa ovärderlig hjälp från min kära kollega och vapendragare Kerstin. 

 
En mycket trevlig och god After Work hemma hos Yvonne bjöds hela laget på under den sena eftermiddagen. Så fint uppdukat och med många olika smaker av ingredienser. 
Därefter åkte jag direkt till Friskis för att riva av mitt receptionsvärdande. Snacka om att tiden där bara sprang iväg för anläggningen hade så många träningssugna motionärer och jag tog mig en kort sväng in till gymmet för att ställa mig på crosstrainern innan det var dags för ett sent telefonmöte hemma med ordförande och vice. 

(null)

(null)
Så gott med ugnsvärmd chèvre, ruccola, valnötter och honung på en brödbit. 
De som inte hade bil med sig bjöds på ett glas gott. 

(null)
Två olika grytor med pressad potatis var den goda huvudrätten. 
Sedan avvek jag den trevliga tillställningen. 

(null)
En kort stund tills mätaren stod på 10 km, vilket inte är en mil på riktigt, kände jag var vad jag skulle kunna hinna med. 
En nystart iallafall med träningen. 

(null)
Den blev snabbt tung. 


Måndagen känns effektivt använd och jag unnade mig då självklart den knappa yogahalvtimmen med Adriene på min matta. Dagens fokus var core och det är alltid kul hur övningar med små justeringar kan kännas på så olika sätt. Tips är att följa på YouTube. Det är gratis och du kan köra det när och var det passar dig och du behöver ingen utrusning, bara sköna kläder och kanske en yogamatta. 


Snabb jobbstart känns det som. 
Laddar för en planeringsdag i morgon på jobbet.