En blandad dag

Dagen har bjudit på stormöte i aulan med all personal på skolan innan fikat och ett till möte i laget. Sedan blev det några minuters programmering innan vi skulle träffas på Norrköpings Stadsmuseum. 


(null)

(null)
En konstutställning om Joakim Andersson och lite om hans liv. 

Psykisk ohälsa som så många kämpar med och som Joakim hade. En talangfull ung man som älskade streetart och graffiti. Hans pappa var med Ellika under timmen vi fick och de berättade öppet och gripande om Joakim och vad som behöver göras för att hjälpa andra i liknande situation. 
En utställning som förlängts och som lockat väldigt många ungdomar, berättade Ellika.
Vi på Komvux kände att vi ville se och få berättat för oss, så Anders hade bokat in oss alla. 

(null)

(null)

(null)

(null)
TERAL, Joakims tagg. 

(null)
En graffitiängel som sprayar fram en människa. 

(null)
Ett ärr syns efter ett ingrepp, det gör inte alla sjukdomar. 

Jag blev djupt berörd av denna tavla för jag förstod symboliken med dolda sjukdomar Joakim ville förmedla samtidigt som jag fick upp bilder av min Wera som hade ett vågigt ärr från öra till öra efter operationen som gjordes för att försöka få bort tumören. 

(null)

Kerstin och jag fick gå lite tidigare från utställningen för programmeringskursen väntade på oss på De Geer-gymnasiet. 

(null)
Vi var många som satt i aulan med våra datorer och undervisades. 

(null)
Vidare i kvällen. 

En malande huvudvärk förmodligen beroende av för lite vatten och hunger. Det blev faktiskt bättre redan efter ett par klunkar vatten i vattenflaskan och en stunds sittandes vila med andning. Jag har yogan att tacka för så mycket och andningen har jag lärt mig använda mycket bättre. 

Maria på HälsoStund, StudioCARMA, satte lite nya fransar innan jag åkte hem, vände tillbaka in till Maxi för kvällens matshopping innan en mycket sen snabbmatstillverkning, pizza.  

(null)
Yogan hjälpte också. Två intensiva dagar är nu avverkade av första veckan efter semestern. 
I morgon kommer eleverna. 


0 kommentarer publicerat i Allmänt, Hemmet, Inspiration, Träning;
Taggar: Stadsmuseum, TERAL, fransar, graffiti, graffiti, hemmet, konstutställning, möte, programmering, psykisk ohälsa, streetart, yoga, ywadedicate, ”När hjärnan brinner”