Lördag

Hade en tanke på sovmorgon iallafall, men det blev bara en tanke för Alwa och jag åkte på klänningsjakt till Linköping. Tyvärr så blev det inget napp. Har man redan bilden klar för sig hur en klänning ska se ut och har man redan provat klänningen fast i fel färg så har man bestämt sig... undrar vart den där bestämda sidan och envisheten kan ha kommit ifrån?

(null)
Jag utanför ett provrum. 

Hem för de sista matinköpen inför kvällen. Min kära syster sa att receptet verkligen var busenkelt och att rätten lagade sig själv. Därför gick Nowa och jag ut på en skön pronenad i skogen. 

(null)
Hon kanske ser ledsen ut, men skenet bedrar. 

(null)
Glad Dogue de Bordeaux ser ut såhär. 

(null)
Lätt som en plätt. 

Kyckling, strimlade soltorkade tomater, champinjoner och riven mozzarella med en sås av grädde, crème fraiche, fond, vitlök och dijonsenap. In i ugnen och allt skötte sig själv medan jag yogade och dukade. 

(null)

(null)
Kyckling och pasta med familjen. 

Mysigt att vi fick ses en stund till och att det inte blev så sent. Elsa ville tillbaka till mormor och se mello, Wiktor skulle hem till sitt för att plugga och Alwa skulle iväg på fest. Vi röjde i köket och hamnade framför en film eller två. Tar gärna en till lördag i morgon.