Växlingar

Från regn igår till minus tio idag, snacka om vändningar. Gillar helt klart kylan bättre än regn, men det räcker i och för sig med bara ett par minusgrader för att jag ska vara nöjd. 

Växlingar
 

(null)
Växlar mellan dryckerna. 

Tända ljus och så en stor kaffemugg och en ännu större temugg med de olika varma dryckerna i följer oftast alltid med mig upp i salen. Värme och att jag nog är en kaffemoster väger lika. Temuggen gillar jag för det gör inte lika mycket att dricka svalare te så den tar jag efter att kaffet är slut. Vanor...

(null)
Dessa ungdomar tillsammans med SON. 

De Geergymnasiet tillsammans med Norrköp ings Symfoniorkester har idag haft föreställningar för Norrköpings skolor. Komvux var där med elever och lärare. Vi fick bra platser på främre parkett, så vi både såg och hörde bra. Så häftigt att se dessa 18-19-åringar uppträda och jag och mina kollegor satt där på våra tilldelade platser och ville både sjunga och dansa med när ungdomarna uppträdde. Tack till alla på scen! Vilket härligt avbrott vi fick och eleverna som var med var nöjda med att få chansen till att komma. Något många inte annars skulle göra. Gillar att vara mitt i stan då mycket finns lättillgängligt vad det gäller kulturutbud. 

(null)
New York

Växlingar i musikstilar och växlingar i utstyrslar till de olika numren sköttes lika snabbt som vädrets växlingar. 

(null)
Växlade över till ett kvällsmöte. 

(null)
Ett möte där förlustdiagram avhandlades. 

(null)
Växlade snabbt bilen hemåt där telefonmöte stod på kvällsagendan. 

(null)
Växlade över till yoga. 

Bedtime yoga i 7 minuter blev den perfekta nedväxlingen för dagen. 


Nedvarvad