Biltur

Eftersom jag inte ska vara i solen så blev det innefix på förmiddagen och kring lunch åkte Alwa och jag på en biltur till Vingåker Factory Outlet. På min önskelista stod en sommarklänning...

(null)
Altanblomma

Fixade till en liten omplantering i skuggan av påskblomman som jag fick överta när mamma och Uffe skulle åka iväg och inte komma kunna vattna hemma hos sig. Lite ny jord och en annan kruka så blev den mindre påskig iallafall. Lite pyssligt och jag gillar att det går att förlänga en blomma till att bli en vårblomma. 

(null)
Gillar att sitta på passagerarsidan. 
Grönskan som nu kommit är så vacker. Björkdungar med ljusgröna kronor i solljuset passerades och det är som den fondvägg jag skulle vilja ha här hemma. 

(null)
Framme

(null)
För att ladda upp inför shoppingen. 

(null)

Handla kläder till någon som inte är med är lite småsvårt, men en snäll kille hjälpte oss medan sonen var med per telefon och snap. Tålmodig expedit måste jag nog säga. 
Själv så blev det rätt så lite shoppat förutom lite strumpor och ett par byxor som jag inte ens vet om de passar.  :-) Man, jag, har inte höga förväntningar vid shoppingresor som denna utan ser dem mer som en utflykt. Alwa hade lite mer tur om man ser på inköpen. 

(null)

Ljuvligt skönt att komma hem efter en biltur och bara gå ut i skogen för att få lufta sig lite. Min kompis Nowa är min ständiga följeslagare och älskar’t lika mycket som jag, tror jag. 

(null)

  (null)

Även på lite större stigar gäller det att hålla koll på vart man går. Vackert med rötterna som letar sig över stigen i sin jakt på vatten och näring samtidigt som de ska ge stöd åt träden. Stenar har jag alltid älskat så att gå med näsan ner i backen på dessa stigar är en fröjd. Naturen gör vackra mönster, som naturliga konstverk. 

(null)
En kort stunds stillasittandes meditation bjöd Adriene på i dagens yoga calender. 

För att låta ungdomarna få vara lite ifred med kvällens spa-aktivitet hemma hos oss så åkte jag till gymmet. Det fick bli Vrinnevi-gymmet då "mitt" gym på Ingelsta är under uppfräschning och alltså stängt. Det är tur att det är temporärt för det känns lite långt att åka genom hela stan för att träna. City-gymmet finns också men där är det svårare med gratis-parkering. 
Med Viaplay och lurar stod jag som vanligt dock på en crosstrainer och såg på serien Den inre cirkeln. 

(null)
Skönt
Avslutade dagen med massagedynan. 
Tänk så snabbt en helg passerar.