Årsmötesdag

Vi rullade neråt i vår region för att ha årsmöte med Barncancerfonden Östra. Förra året var vi utanför Vimmerby, i år blev det Vadstena. Vi försöker variera oss vart vi håller i de årliga mötena just för att medlemmarna är spridda i Östergötland och neråt till Kalmar/Öland. 
Solen sken när vi körde över slättlandskapet. När vi körde genom den söta lilla staden kändes det nästan som att vi kommit tillbaka i tiden dit med en tidsmaskin. Kullerstenar, smala gränder och låga trähus i dova pastellfärger. Tyvärr hann jag inte vara ute och uppleva staden eller heller inte vara med på de historiska vandringarna som ägde rum efter årsmötet. 
 

(null)

(null)

(null)

Barncancerfondens Generalsekreterare var mötesordförande och det tyckte jag blev riktigt fint. Thorbjörn är ny sedan nyår så jag kände att det blev toppen att han fick chansen att möta många av våra medlemmar och presentera sig själv. 

(null)


Årsmöte där jag valdes för ett år till som ordförande och tackar för det fortsatta förtroendet. Det kommer bli ett bra styrelseår med en så engagerad styrelse som tillsammans ska verka för Barncancerfonden Östras medlemmars bästa. 

(null)
Vi är en styrelse och valberedning som jobbar ideellt för att möjliggöra olika möten. 

Just att kunna få mötas är det vi ofta hör från våra medlemmar som ett önskemål. Det kan vara skönt att träffa andra drabbade familjer. Familjer som drabbats av att ett barn insjuknat i barncancer kan känna styrka och någon sned syn av att vara "normal". Jag vet att ordet normal kan provocera, men jag menar bara känslan som iallafall jag hade var att jag som mamma och vi som familj var onormala då vi verkligen isolerade oss under Weras sjukdomstid. Jag hade då ingen att prata med och som befann sig eller som befunnit sig i liknande situation. När jag kom med i föreningen fann jag många som blev fina vänner just för att ord inte alltid behövs mellan oss. 

Konstituerande möte för att sätta de olika styrelserollerna och datum för mötesdatum 2019.  

(null)
Karaktären stoppar mig...;)

(null)
En skymt genom bilrutan. 

Vid fikat tackade jag för mig och vi åkte hem. Hem för att bara byta bil och packa in det sista i bilen. Vemdalsskalet nästa. Hundvakten, min pappa, kom och då kunde vi lämna hemmet och hunden för en vecka. 


Det blir sent innan vi kommer fram, men jag har ju semester så vad gör det om vi tar sovmorgon. Snö och dimma på vägen så vi tar det försiktigt. 
Ett stort tack till styrelsen som jobbar på ett helt år till. 

Tack till alla för idag och hoppas ni känner som jag med möjligheten att kunna mötas är viktig!