Saknat jobbet

Så skönt att komma tillbaka till jobbet och ha saknat sina kollegor och elever och det bara efter ett par tre dagar borta. 
Dagen har snurrat på sådär som bara måndagar kan göra och den fortsatte på ett av mina ideella uppdrag, som funktionär i en jättefin förening. Tänk vilken tur jag har som har två toppenföreningar att vara medlem i. 

(null)

(null)
Glad när jag klev ut för att åka hem. 
Vilken fin kväll. 

(null)
Hahaha trodde något totalkolapsat i bilen när jag rullade in på vår parkering, klev ut och det "skrek överallt". Himlen var fylld med en massa V:n och ett par gäss som flög där emellan och bytte formation och gjorde lite extra läten ifrån sig som förvirrade hönor (gäss). 
Så mäktigt, höstkänsla. 

(null)
Snart färdigmonterat efter omorganiserad höjd på ALLA lådor... En beskrivning trodde jag stämde, men här hade IKEA-killen inte riktigt koll på monteringsanvisningen. 

Kul med att få fixa själv, men någon måtta på det hela får det vara eftersom garderobsdelarna definitivt inte var gratis. Jaja nu vet vi att garderober klarar vi av trots allt, men det lär dröja tills vi gör om det eller åtminstone tills vi glömt känslan av frustrationen som kommit och gått. 

(null)
Foto: Från Youtube 

(null)
Ikväll bjöd Adriene. Skön effekt att massera händerna med en penna. 
Yoga For Teachers 
Self Care Kom ihåg den 8/9 kl. 16-17 i Ljuraparken!
ALLA ÄR VÄLKOMNA!
Run of Hope