Ny månad

När lönen trillar in känns det lite extra festligt och därför firade jag detta med en härlig matshopping på ICA Maxi på vägen hem. Lite lyxshopping på Lyko i form av schampoo och balsam blev det förstås nu när jag klippt och färgat mig på salong, vilket definitivt inte hör till vanligheterna utan det var många herrans år sedan sist. 

Nu hoppas jag inte det blir någon oförutsedd utgift denna månad som kommer utan att det kan få hålla sig med de normala utgifterna. Spa-badet är iallafall lagat och vi kan få njuta av värmen under kalla höst- och vinterkvällar. 
 

(null)
Under förmiddagens möte fick vi alla njuta av att Annalena plockat med sig höstastrar till jobbet. 

(null)
Balsam har jag nog inte lagt varken tid eller energi på de sista decennierna heller, men nu så ska väl dessa vackra (och dyra) flaskor lyfta mitt hår. 

(null)
En vagn fylls snabbt. 

Lite småplock som var viktigt från H&M var väl dagens klädinköp, medan Alwa både shoppade sig skor och kläder. Kul att få vara med sin dotter när hon vill shoppa. 

(null)
Riktigt slökäkakvällsmat blev det här hemma med färdiga revbensspjäll, varma baguetter, guacamole och chips. Det får det bli när klockan hunnit bli åtta. 


(null)
Adriene guidade i lugn stretch ikväll. 

(null)


(null)
Skönt att ha en mjuk matta att alltid ha framme när andan faller på. 


(null)
Mamma fotades av Uffe i Tvärån idag. Så som jag längtar efter ett par välbehövliga semesterdagar där nu också. 

Nu får jag snällt jobba två dagar till innan jag och Johan far upp till fjällen för en kort stund.
Rik för en dag, det är alltid något. 
Rik på andra sätt.