Måndag, vardag, ny vecka

Förväntningarnas dag, förväntningar på en ny vecka, hur ska jag få till det så bra som möjligt för mig själv och andra?! Egna förväntningar som mest är på det där vardagliga sättet. Jag förväntar mig själv att jag ska göra mitt bästa för att hjälpa mina/våra elever när jag är på jobbet, hålla huset i schack tills nästa storstädning om ett par dagar (med hund så dammsuger man jämt) och så förväntar jag mig att hinna/orka med ett träningspass mer än det stavgångspass jag fick till i förra veckans sista skälvande minut på söndagen. Yoga gör jag hemma lite varje dag, men annars är det rätt så illa med träningsfrekvensen just nu. 
Efter dagens jobb på skolan och sedan Friskis-jobbet så åkte jag direkt hem för att få till en middag i värsta hungern. Tänk om man kunde få laga mat mätt någon gång för då kanske man skulle  bli mindre benägen att smaka av hela tiden...;)

(null)

(null)

(null)
Kul när det finns någon info med gå-borts-presenten. 

(null)
(null)
Fint flätad kruka som vi fick i lördags. 

(null)

(null)


(null)

Så skönt att få en stund med en lugn och skön stretchig yoga som avslutning på dagen, en stund jag alltid är förväntansfull till och i ett så stort behov av. 
Nu är veckan igång och det känns alltid bra att vara inne i vardagen. 




Ha en fin vecka med lite lagom med förväntningar. 
Lagom är bäst.