Farligt

Jobbat såklart och letade rätt på en dremmelmaskin för att märka upp några miniräknare till oss på stödet. Det är alltid så slirigt och det blir aldrig så snyggt som man har tänkt sig. 

(null)
Stödenheten var lite långt... och det var tur att jag hade mina glasögon som skydd när det skvätte på rätt bra med små plastspån.  



Kan inte säga att min känsla var farligt giftig när jag ikväll lunkade iväg hemifrån till Yxbacken och tillbaka med Johan. Skönt att inte bli så trött så att känslan av att ha lyckats med årets första lilla joggingtur tillsammans var stor. 

(null)

(null)

(null)

På söndag skulle det vara trevligt om så många som möjligt sluter upp på Walk of Hope i Vasaparken, Norrköping. Under Barncancermånaden så anordnas en massa Walk of Hope runtom i vårt land till förmån för Barncancerfonden. Inget barn ska behöva insjukna i cancer och inget barn ska behöva dö av sjukdomen. Det är den vanligaste dödsorsaken på barn upp till 14 år i Sverige, vilket jag verkligen hoppas kan utrotas genom ännu bättre mediciner och behandlingar. Till den utvecklingen behövs mer bra forskning så kom på söndag och hjälp till att samla in. #hejaangnes går vi för i Norrköping som har ett lopp som hennes föräldrar startat igång en insamling kring. Alla är välkomna och det är bara att gå in på Barncancerfondens hemsida på Walk of Hope, hitta ett lopp nära dig eller kom till Norrköping  så ses vi. 
(null)
Den här tänker jag vara med på💗
(null)

(null)


(null)
Dessa är bra mycket giftigare och vackrare än jag, men min känsla av att ha gjort något bra och välbehövligt är större än hur jag ser ut när jag tränar. 

(null)
Giftiga eller ej så är de otroligt vackra där då står i skogen. 

(null)
Här tog jag i så att jag blev helt förvriden;)

(null)



Lite armbalanser och annat yogiskt fick avsluta denna vecka som likt  den sista posen flugit iväg.