Kommunikation

Dagens tema - KOMMUNIKATION - något så viktigt i det stora och i det lilla sammanhanget. Vad vill vi berätta om vår historia, hur vill vi förmedla vår resa och för vem? Idag har det lyfts fram goda exempel på hur vi kan hjälpas åt att sprida vårt  budskap och tips på vad man kan göra i de olika stödgrupper som vi har för att stötta de drabbade barnen och deras familjer under och efter behandlingen. Det är verkligen givande att få möjlighet att ses och samtala under samma tak och inte alltid  bara genom sociala medier som suddar  bort regiongränserna i vårt avlånga land. 

(null)

(null)
Namnskylt med schemat på baksidan för våra gemensamma tider. Fint halsband och signum för att lätt känna igen varandra.  

(null)
Att få sitta länge vid frukostbordet när jag är iväg är guld värt. 

(null)

(null)

(null)
Peter Åberg inspirerade med att kommunicera sin resa. 

(null)

(null)
Kanslit stod för många bra inslag till kommunikationstemat. Allt från IT till forskning. 

(null)
Alla föreningar inspirerade. Här vår  Åsa och Linda som fint berättade om vad vi gör i vår förening. 

(null)
Stiko Per sjöng och spelade och berättade om sin insamling till Barncancerfonden. 

Vi fick möjligheten att i mindre grupper köra rollspel i ämnet kommunikation, vilket var både nyttigt, lärorikt och kul. Sedan satt vi i stödgrupper och utbytte tankar, tips och idéer. Jag modererade ungdomsgruppen och vi började brinna för att få till ett ungdomsmöte där flera föreningars ungdomar ska kunna ses för vi har hört att de önskar mer mötesmöjligheter än det  läger som anordnas varje vår. (null)
Kvällen avslutades med bordsplacering för att öka möjligheten till att nätverka ännu mer. 

Jag hamnade vid ett bord där min Wera nämndes... Den mamman hade bara ett par dagar tidigare pratat om Wera och de "otroligt vackra granörhängena" hon som stickpresent valde i Uppsala. Tänk att mitt barn nämns nästan nio år senare av en annan "cancerfamilj" och ikväll satt vi bredvid varandra. Minns hennes son när hon visade bild på den lille söte killen som också cyklade i korridorerna på sjukhuset också med en hjärntumör. En kille som idag är 11 år och mår ok efter omständigheterna. Det kändes så fint, så jag är tacksam att våra vägar korsades ikväll. 

Sagt det förut, jag är glad att ha alla dessa varma människor i mitt liv även om jag vill utrota barncancer. 

TACK FÖR ALLA SAMTAL!


0 kommentarer publicerat i Allmänt, För en god sak, Inspiration, Mat och Bak;
Taggar: Barncancerfon Östra, Förengodsak, barncancerfonden, forskning, frukost, idéer, kommunicera, kommunikation, min resa, möte, resa, rollspel, sammanhang, samtala, tips, vår historia