Klämdag

Idag har det varit en klämdag såhär mitt i veckan för jag har  varit på mammografi. Lämpligt för det är oktober och rosa månaden och viktigt att gå på för att upptäcka förändringar förhoppningsvis i tid. 
 
(null)

(null)
Tåligt visades jag in i båset och hörde under tiden där jag satt på den röda stolen minst fyra kvinnor till lika tålmodigt bli visade och exakt få samma instruktion. 

Efter två bilder, läs in klämningar, så bad jag om att få sitta på en stol. Jag förstår inte varför jag ska bli svimfärdig över nästan allt sjukhusrelaterat? Efteråt en snabb promenad tillbaka till jobbet för lunch innan lektionerna fortsatte. 

(null)
Här på StudioCARMA var det betydligt skönare att komma in. 

(null)
En skön kudde under nästan en timme för att få påfyllning av fransarna. 

(null)
Marias lampa i taket påminner mig om ett öga med fransar. 

På vägen hem så träffades ett gäng härliga kvinnor för samtal om livet, tacksam och till slut varm. Så härligt med mötet!

(null)
Kramp och smärta efter denna övning där jag skulle glida på sockorna. 
#corefusion15

(null)
#ywamagic var betydligt mer skön och krampfri. 

(null)
För att förstärka den inre harmonin. 

(null)
"If we are happy, everybody looks up and shares our happiness"

Ett leende kan smitta av sig och glada tankar och glada ansikten ger en mer inbjudande känsla. Ibland är kanske ett lite påklistrat leende bättre än att se ledsen och sur för man kan lura sin kropp till att tro det och du får fler människor runt omkring dig att välja att le tillbaka och på så sätt är snöbollen i rullning och alla får en positivare bild av världen. Lycka och leenden hänger liksom ihop litegrann, tycker jag. 
Prova på ett leende extra!