Grönt är skönt

Vilken fantastisk morgon jag gav mig själv för att jag åkte nästan vanlig tid tid jobbet i morse fastän vi inte började förrän lite senare.  Promenad längs Strömmen vid Färgargården när vattnet nästan var spegelblankt, löven skiftade från grönt till rött och ånga steg upp från vattnet. Det blir lite magiskt trolskt när naturen visar sig så vacker. 

(null)
Vackert grönt och lummigt. 

(null)

(null)

(null)
(null)

(null)

(null)
Redo för en dag inne i denna byggnad, mitt gamla gymnasium, för länsstudiedag. 

Programmering har stått på vår agenda, en dag med så mycket bra övning och ny förståelse till ämnet. En riktigt bra dag, tyckte Kerstin och jag som har kompat ihop. Jag är glad att jag har henne att dela klass och ny kunskap med. 

(null)
Redo bakom varsin dator;-)

(null)
Lunchdags

(null)

(null)

Snart dags att börja tänka på julbord... Här på IFK Norrköpings restaurang borde julbordet bli fint när deras lunchbuféer alltid är så enorma och goda.  Idag var det en massa goda sallader, pasta, vegobiffar med frasigt grönkålstäcke, ärtsoppa och finfina pannkakor. Härifrån får man skylla sig själv om man går hungrig. 

(null)

Efter jobbet blev det ett par timmar med hjärnyoga, meditation och deeksha innan jag åkte hem för att yoga en stund. Hittade Johan och Nowa i garaget där Johan höll på att starta upp sin älskade skidslip inför vintern. 

(null)
Nowa så nöjd att få vara med på ett litet hörn. 

(null)

(null)
Grönt är skönt!
Ett litet avbrott i yogan för att få en sval mask påpenslad. 

Det blev en lite stel avrundning på en bra dag. 


0 kommentarer publicerat i Allmänt, Hemmet, Inspiration, Mat och Bak, Träning;
Taggar: Dogue de Bordeaux, Färgargården, IFK Norrköping, Norrköping, Nowa, Parken, Strömmen, ansiktsmask, brain yoga, deeksha, grönt är skönt, höstfärger, lunch, länsstudiedag, morgonpromenad, programmering, träning, yoga