Från snö till hagel

Uppe tidigt för att det bjöds ju på en timme extra i natt. En timme extra för att hinna röja efter gårdagens middag och få trumman i tvättstugan att hinna med alla varv den behövde. Dagen har annars bara gått i körkortsteoriernas anda och jag hoppas det går PRIMA i veckan för Alwa. 

(null)

(null)
Som en guldskatt utkastad på stigen. 

(null)
Allt vitt är vackert. 

Igår möttes jag av snöflingor på min skogstur och idag var det små hagelkorn. Kallt i luften, men ändå så skönt att komma ut för frisk luft och lite promenad. 

(null)

Sist jag tittade efter utmed stigen hittade jag några trattisar som nu har hunnit torka. Fyllde på med ett par till idag. Det kanske snart räcker till lite svampsås iallafall. Smidigt att torka när det är så få att det inte är lönt att smörsteka dem till en smörgås som annars är så gott. 

(null)

Det skymmer på bra nu och tidigt och i husljusens sken kunde man se hur det sakta kom ner nederbörd i mer fast form. Jag tände lite ljus och körde igång med min dagliga yoga med Adriene. 

(null)
Att sitta helt lugnt med andningen kan verkligen göra underverk och få mig att känna ett lugn som i vardagen kan vara svår att hitta. 

(null)

(null)

(null)
Så länge sedan jag gjorde asanas som denna. Sista året har det mest blivit basyoga, men det är roligt att försöka sig på och testa sin balans, flexibilitet och styrka även såhär. 

(null)

Jag har inte suttit med armarna i kors, eller som Nowa gör med tassarna i kors, men det har varit en skön och avkopplande helg hemma. 
Den vanliga grundskolan och gymnasieskolan har nu ett kommande skönt höstlov framför sig, men vi håller öppet på Komvux för att eleverna ska kunna få så mycket tid som möjligt till sina studier. Det kommer rulla på och har jag tur får jag lunchsällskap i veckan av Alwa som håller på med sitt körkort under en intensivperiod tvärs över gatan till Komvux. Skulle behöva sätta upp utejulbelysningen för att lysa upp lite. 
✨✨✨
🎄