Fin dag

En dag som började med ett fint möte mellan några familjer som mist ett barn. Kan vi i Barncancerfonden Östra stötta om än bara mikroskopiskt så gör vi det så gärna. Min fina vän Linda som jag träffade ett halvår efter att Wera dött då hennes dotter dog, då exakt lika gammal som Wera. Vi har följts åt och funnit stöd i föreningen och varandra. 
Hoppas att dessa familjer med sin nya sorg kan känna att vi kan finnas för varandra. Dagen har varit så fin och jag känner mig vördnadsfull inför det som delats med oss. 

(null)
Låg sol, långa skuggor och värmen på i uterummet. 

(null)
Kaffe/thé, plockmat, ostar och bullar. 

Att kunna sitta och plocka med något medans man pratar kan ibland kännas som en trygghet, så vi valde att göra så. Plockmat säger ju nästan att man just under samtal kan plocka med maten, eller hur?

(null)
Ett tunt lager frost bjöd ögat på glitter. 

(null)
En fartig bild på hundgrannarna. 

Tacksam att vi direkt tog oss ut i dagsljuset efter att alla åkt hemåt. En bit upp i skogen kommer vi ifatt våra grannar och vi slog följe. Vi bor så fantastiskt fint med skogen så nära inpå och idag kände jag lite extra hur den krispigt kalla novemberluften fyllde mina lungor och min kropp med syre och energi. 

(null)
Raclette-afton

Ikväll kändes det extra mysigt när båda ungdomarna var hemma att då plocka fram raclettepannan. Grönsaker, mögelost, charkuterier och racletteost kunde vi lägga på i de små stekpannorna och sedan värma så mycket man vill. 

(null)
Enkelt och gott

(null)

Efter maten skulle vi ut en sväng och vid ett litet stopp råkade jag kika till på mätarställningen 7777,7. Tänk att bilen rullat så långt sedan sonen började övningsköra med den. 


(null)
Dosen yoga

Fantastiskt vad några minuter av yoga varje dag kan göra för dig själv. Testa, det är inte farligt. 

Nu väntar en ny vecka med en massa spännande innehåll.