Veckan drog igång

Att veckan drar igång är ju verkligen ingen världssensation eller något extraordinärt utan helt enkelt en helt vanligt vardaglig händelse. Jag gillar de vardagliga och rutinmässigt alldagliga sakerna som får veckan att rulla på. Ett rätt så inrutat och planerat liv med jobbtider, ideella uppdrag och förhoppningsvis  lite träning eller åtminstone en nypa frisk luft efter middagen är en rätt så bra vardag i mina ögon. Mitt perspektiv på vad som är bra har  ändrats med åren. Dels så ändrade Weras sjukdom mig och hela min familj säkerligen en hel del med inställningen om vad som är viktigt i livet, men antagligen spelar årens mognad till viss del in också. Att leva i nuet och göra saker som jag själv mår bra av, för min egen skull och för andras skull, inte tänka att om jag gärna vill göra något så väntar jag inte utan försöker göra något åt min önskan så snart som möjligt. Vissa drömmar förblir förstås på drömstadiet av olika förklarliga anledningar. Gör det du kan och det du verkligen vill göra. Vill man så brukar det gå. 

(null)
I morse drogs dessa, mindre snygga, vattenvärmare igång. 

(null)
Med hjälp av vår ljus- och värmekälla solen så ska de 7 graderna få en skjuts. Sex graders höjning under första dagen iallafall, så till helgen är det badbart säkerligen utan att bergvärmen behöver kopplas på. 

(null)

(null)
Magnolian, som pryder många av Norra Promenadens vackra hus, står just nu i full blom. 

Vår kollega Eva har precis fyllt år och det firas med kollegor med en arbetslunch där vi samlas och äter tillsammans. Parken ligger nära till hands och bjuder upp till olika maträtter i sin meny. 

(null)

(null)

(null)
Raggmunk med äpple och lök. 

(null)
Salladsbuffén skulle nästan räcka som måltid. 

(null)
En eftermiddagsfika utanför "min" vackra skola med kollegorna är verkligen vardagslyx. 

(null)
En bild jag tagit vid flera tillfällen då jag suttit fast i trafiken på Kungsgatan på väg till mitt idéella jobb på Friskis & Svettis. Kunde ju ha det sämre. 

(null)
Grillad kyckling stod nästan klart när jag kom hem. Tacksam för middagen!

(null)

(null)

(null)

(null)
Nowa hamnar inte alltid i fokus på mina bilder. 

(null)
Varje dag försöker jag dock att fokusera en liten stund på mitt handstående. 

Fokus på vardagen.