Tidig morgon

Innan sju i morse var jag inne hos Jessica på TvNo för att få hämta tvättade pengar som de generöst skänker till Barncancerfonden Östra. När personalen hittar pengar i de kläder som tvättas lägger de dem i en bössa som fylls på och töms någon gång per år. Fantastiskt att det fortfarande finns kontanter i omlopp och skönt att de flesta är rentvättade. 

(null)
Tack!

(null)
Blå-gult så somrigt. 

(null)

(null)

(null)

Jag hann hem efteråt för att lämna bilen och gå nerför backen i den ljuvliga morgonsolen. Skönt att få röra lite på sig när man vet att dagen mestadels blir sittandes. Samåkning upp till Stockholm för ett samverkansmöte med delar av Råd & Stöd, ordförande och vice ordförande från föreningarna. 

(null)

Det rullade iallafall på ut ur Stockholm denna fredagseftermiddag och Mathias tog oss lugnt och fint hemåt. Hem så att jag hann skjutsa in Alwa till stan och jag fick en tur in till Knäppingsborg där det var trevlig feststämning i kvarteret. Man kan inte vara med på allt trevligt som händer. En liten påse med inköp från favoritbutiken Vera Design & Interiör blev det innan jag styrde bilen hemåt. 

(null)

(null)

(null)
På en strumpa som låg slängd på golvet  inomhus såg jag denna vackra och tyckte att den kunde få komma ut. Jag lyfte försiktigt ut strumpan att den satt stilla kvar, antagligen paralyserad av att jag skrämde den. 

(null)

(null)
Ormbunksväxter nästan höga som träd. 

(null)

(null)
Aklejor som nu dykt upp utmed vår kvällsrunda. Så kul att följa växtskiftningarna under säsongen. 

(null)


Trevlig helg och låt oss ta tillvara på ledigheten!