TACK

Jag är djupt rörd och tacksam att ni är så många som kommit med små meddelanden på olika vis under dagen, det betyder massor. Igår pratade jag inte om dagen som jag för alltid bär i mitt minne. Höll det för mig själv  under jobbdagen just för att jag inte vill röra upp saker och ting i min vardag för alla. Att prata om Wera tycker jag om att göra och jag blir glad när andra frågar om henne. Jobbet har alltid känts som en frizon där jag får jobba och fokusera.  
Känner att ni förstår att sorgen efter ett barn inte är så lätt att sätta ord på och att saknaden inte minskar trots att åren går. Tack! Tacksam över så mycket!


 
Jag är, som de flesta vet, en rätt så levnadsglad och positiv människa som vill leva och ha det så bra som möjligt. Ta tillvara på vad som bjuds i livet och inte gräma mig över små jobbiga saker alltför länge, livet är ju alldeles för kort. Lev livet och gör saker du mår bra av, är några av mina motton. En dag i taget. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Fin och varm jobbdag med kollegor som bjöd på rabarberpaj och Crumpets. Så gott och trevligt med en utefika i skuggan under förmiddagens rast. Fint med härliga kollegor!

(null)
Chill och grill förgyller vardagen. 

(null)

(null)
Ser nästan mörkt ut, men det var ljust och skönt. 

(null)

Första kvällsmaten utomhus för i år. Vardagslyx. Wiktor och jag tillverkade en rabarberpaj även ikväll. Så härligt varmt och myggfritt ända tills vi tog med vovven ut i skogen för att rasta oss och henne. 

(null)
Det surrade frikostigt bland träden och tack och lov så gjorde myggmedlet nytta. 

(null)
Det känns som att sträckan ger mig nya blommor varje kväll. Humleblomster var den blomma som visade sig för mig ikväll. 

Det rullar på, livet alltså.