Skogsinspiration

Så roligt att efter jobbet åka ner till City, Friskis & Svettis Norrköping, för att få lyssna till två inspirerande tjejer som jobbar för fullt för att kunna öppna ett tredje träningsställe i Norrköping. Det växer så in i skogen och så att det knakar. 
Vrinnevi har efter en del övervägande fått möjligheten att bli platsen där Norrköpingsborna kommer få ännu mer träning. Utegymmet och spåren som redan finns ett stenkast bort. Tänk så skoj det var när Friskis för ett par år sedan hade mtb i skogen, så vattenslang och cykelpump kanske det planeras för här också. Med Vrinneviskogen inpå husknuten som öppnar upp för ännu mer uteträning så kommer skogen komma in i lokalen genom färger och materialval. Jag fullständigt går igång när man faktiskt tänker på ett tema. Skogen som för så många innebär rekreation genom träningsmöjligheterna eller platsen för återhämtning dit man går för att bara få andas och ta in och hämta livsenergi i en annars rätt så stressad vardag. Träd, buskar och mossa kommer in i tänket i den nya lokalen där solen ska få sippra in genom fönstren likt en sommardag i skogen där trädkronorna kastar skuggmönster på marken. Berg kommer tyvärr inte riktigt in antar jag, men att få så nära det går genom att skapa lite klättring. Tänk om det gick att få en naturtrogen klättervägg som rullade i boulderinghöjd...? Trädkojor på något vis som chillöar/hängställen. Uppåt väggarna helt enkelt. Ojojoj här har de säkert haft miljoner tankar och idéer eftersom jag bara efter ett par timmar är igång. De som håller i detta fantastiska byggprojekt har och kommer att få en spännande tid framöver. (Om sju månader är det jul och då ska det i stort sätt vara klart) 

(null)
På väg till mötet. Björkallé med väldigt vita och vackra björkar. 

(null)

(null)


(null)

(null)
Emma och Maja två entusiasmerande infobärare som berättade och svarade oss nyfikna funktionärer på en massa frågor vi hade. 

(null)
Tema skog är grönt
och det är skönt. 


Tänk att jag har varit med i en förening som växt så mycket, men som ändå vill jobba på föreningskänslan. Från en, för oss då, egen lokal till två och nu ett par år senare snart tre lokaler. Hälsa och välmående i dagens hektiska vardag blir alltmer viktig för oss och fler och fler hittar till träningen för de goda bieffekterna förutom en stark kropp. En stark knopp och en välmående kroppslig insida är väl så viktig del att tänka på att man får av träningen. För många av oss är träning ett lyckopiller. 


Lycka till Norrköpings bästa förening,
med ännu mer lättillgänglig, lustfylld och varierande träning åt folket!
0 kommentarer publicerat i Allmänt, Inredning, Inspiration, Träning;
Taggar: Friskis & Svettis Norrköping, Vrinnevi Park, gym, inredning, inspiration, jympahall, mer träning, ny lokal, ritningar, skog, spinning, uteträning