Förberedelsernas dag

Jobbat halvdag på mitt jobb för att sedan åka hem och fylla min bil med allt möjligt som kan behövas under ett ungdomsstorläger för nästan 200 ungdomar. Vilket sommarväder som det bjudits på under vår fixardag ute på Vildmarkshotellet. Goodiebags har packats och grejer har körts till rätt ställe, bra träningsdag med både styrka och kondition. Genomgång av en mängd frågor vi kommit på under dagen har vi fått svar på av de ansvariga i parken och hotellet. Tillmötesgående till tusen, så vi känner nu när kvällen snart är slut att vi kommer få ett toppenläger här för oss alla. (null)

(null)

För livet som vi alla lever tillsammans, för gemenskap, för att få växa, för att utmana sig själv och för att vara med i ett fint sammanhang är några av de syften som jag känner att alla ungdomar ska få med sig och känna. En go känsla där man själv som deltagare gör en jätteviktig del i att gå in med öppna sinnen och ett stort hjärta för att på så sätt bidra till ett toppenläger. 

(null)
Bränsleintag

(null)
Goddiebags utmed alla väggar. Tack tjejer och killar för all hjälp!

(null)
Låt det bli lägerstart snart!

(null)

(null)

(null)
Nu ligger Bråviken stilla till skillnad mot tidigare vita gäss. Väntar så på alla för att få hälsa välkomna och starta CAMP LIFE 2018!