Utmaningen fortsätter

En grå och småkylig dag där inte ens tända ljus i klassrummet höjde temperaturen ett uns, men lite mysigare iallafall. 
Det kändes bra att komma in i värmen på Friskis och köra mitt värdpass i repan. Sedan, trots att jag hade det kämpigt att finna motivation till någon form av träning, tog jag mig in i gymmet. Löpbandet och jag höll ihop under 6,5 km och jag blev förvånad över att jag fixade sträckan. En bit mot mitt mål är uppnått och jag har inget lopp bestämt ännu, men önskar kunna ta Bråviksloppet i höst. Jag har aldrig varit och kommer aldrig bli en tävlingsmänniska, men arrangerade lopp är så roligt att vara med på. Det är sådan härlig stämning mellan både löpare och funktionärer. (null)
Min #utmaningmars18 är att få upp min kondition genom promenader, träna på cross trainern och successiv ökning på löpbandet. 

En halv kilometers ökning vid varje nytt möte med bandet är mitt mål. Det är ju bara det att ökningen sker bara en gång i veckan, men det kanske snart är dags att lägga in en dag till på bandet i veckan. 

(null)
Det har nog inte undgått någon om min rädsla för att stå upponer och att det är en utmaning som jag måste låte få ha och ta sin tid. 

Tävlar inte här heller mot någon utan vill bara kunna handstående utan vägg. Huvudstående gick betydligt snabbare att bemästra och där är jag inte längre rädd, så jag vet att det ska gå. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Det är som magi, de ljust ljust rosa-vita tulpanknopparna som jag köpte på Åby Handelsträdgård härom dagen har nu slagit ut och helt ändrat skepnad. Det är en vacker blomma att följa, men i vår värme så lever den på tok för kort tid. Tulpantiden skulle få hålla i sig lite längre eller så kanske vi borde sänka vår inomhustemperatur för att förlänga blomtiden. Vi gillar ju värmen och allt kan man inte få, så vi får köpa tulpaner oftare kanske helt enkelt. 
Olika vitt skilda utmaningar, längre löpsträcka och längre blomningstid. Utmaningar utom tävlan, det är jag det. 
Vad har du för utmaningar?#1 - - Jessica:

Jag sa ju att du skulle va lika duktig en annan dag o se redan nu har du varit det.
trevlig dag :)

Svar: Det är ju de små stegen som räknas...;)
Trevlig dag till dig med!
Anna Iwers Isaksson