Möte

Tidig morgon till Stockholm, men det flöt på otroligt smidigt och inga direkta bilköer gjorde att jag kom nästan en timme tidigt till dagens styrelsemöte. En kaffe i soffan innan mötet skulle starta och sedan satt vi under hela dagen med en full dagordning. Bullarna till kaffet på förmiddagen var inga svårigheter att hålla sig borta ifrån, men eftermiddagens frukttallrik var smaskigt söt och god. (null)
Avsläppt för att ta hissen upp. 
Lyx med samåkning där jag får skjuts ända fram till entrén och inte behöver ta på mig jackan ens. 

(null)

(null)
Bättre än godis. 

(null)
Hopp är viktigt. 

Köerna ut ur stan var lite längre och matshopping var tvunget på vägen hem. Snacka om att jag nog inte var riktigt fokuserad på helgmatsshoppingen utan bara ville hem till soffan och fredagschillet framför en film. Ibland orkar man inte mer. 

(null)

(null)
Mitt soffhörn och ikväll byttes från blå pärlhyacinter till vita. 
Köpte på Åby Handelsträdgård härom dagen och ställde i garaget, som är lite svalare, i väntan på att de blå skulle vissna lite. Man måste ju få njuta klart av blomningen ordentligt innan man ersätter. 

(null)
Det funkar i mjuka klänningar också. 

I väntan på att taxin, jag, ska ut och köra så får det bli ett par filmer och bara helt enkelt varva ner med fötterna i högläge. 
Glad över meddelandet från Anna på Friskis & Svettis om de 140 778:- som hittills samlats in på Spin of Hope. Nu kan vi hjälpa till lite mer för ReturPack tar in pant och sätter in på insamlingen.  
Så PantaMera!


Härlig fredag och hoppas vi alla får njuta av helgen!

0 kommentarer publicerat i Allmänt, För en god sak, Hemmet, Inköp, Inspiration;
Taggar: Friskis & Svettis, Förengodsak, Majas Cottage, Spin of Hope, Stockholm, chilla, fredag, frukt, hemmet, hopp, inspiration, pantamera, pärlhyacinter, styrelsemöte, Åby Handelsträdgård