Firad

När jag kom till jobbet idag låg det en lunchinbjudan i ett grattiskort till mig. Mina nya fina kollegor bjöd mig till Östgötaporten för att jag fyller år på måndag. Kerstin har precis också fyllt år och firades också. En superfräsch lunchbuffé med soppa och en massa olika salladssorter. Helén som är en av de som lagar maten hade sett till att det fanns en fin pannacotta till dessert också för de sötgommar som äter sådant. Tänk att mat kan göra mig så lycklig, men att få äta med trevligt sällskap är ju en väldigt viktig kryddig ingrediens. Tack kära kollegor för firarlunchen!

 
(null)
Först fredagsfika och det uppskattas att det är smörgåsfika. 

(null)

(null)

(null)(null)
En Vera-sväng med Alwa. 

(null)
Bagarstugans fika. 

Det har sköljts och sköljts dagligen i den lilla Grow Green-odlingen hela jobbveckan. Kul att få börja med Alfaalfa-groddarna och snart är det nog dags för mungbönorna att provsmakas. 

(null)


(null)
Kärlek från Vera i form av ett Bruka Designhjärta. 

(null)


(null)


(null)
Varför inte lite Alfaalfagroddar i fredagstacosen. 


Med en nackspärr med huvudvärk som suttit i ett par dagar så har det inte blivit någon träning så det är värme och Zonsalva som gäller. En film, Fast and furious 8, i soffan får avsluta jobbveckan. Skönt med en helg med ledighet att nu se fram emot. Önskar dig en skön helg med!

Fredagstrött0 kommentarer publicerat i Allmänt, Inköp, Inspiration, Mat och Bak;
Taggar: Alfaalfagroddar, Bagarstugan, Bruka Design, Cult Design, Grow Green, Vera Design & Interiör, firad, fredag, hemmet, hjärta, inköp, inspiration, lunch, Östgötaporten