Kursstart

Lunch med all personal ute vid Tjalvestugan i Vrinneviskogen, men istället för samarbetsövningar som Korpen trevligt skulle hålla i så åkte mattegänget till Eber för att starta upp en programmeringskurs. Ojojoj så mycket nytt att ta in, sitta på elevstolen och verkligen försöka koncentrera mig. Kul att få lära mig något jag aldrig trodde att jag skulle ta mig för. 

(null)
Sallad ute i det gröna. Kul att sitta ner med lite nya kollegor som jag inte pratat med tidigare. 

(null)
Mjukstart 

(null)
Två träffar skulle hinnas med under en träff, så det var ett raskt tempo. 


När jag kom hem efter en avslappnande stund hos Maria på HälsoStund där jag fått lite fransar och snabbhandlat på vägen, så tittade jag igenom minnen på Facebook medan middagen tillreddes. Vissa minnen är smärtsamt fina som igår och de allra flesta påminner om glada minnen som en lagresa med förra kollegorna till Tallin och vackra stunder med båtvännerna en midsommarhelg. 

(null)
Min gamla, men också nya kollega Cecilia på ett café. 

(null)
Tror att jag minst fotade 100 vackra dörrar i denna stad. 

(null)

Hahaha här började jag helt vilt och oplanerat måla om våra terrakottafärgade foder 20:e juni 2010. Knappt en månad efter att Wera hade dött fick jag nog en knäpp. Hur skulle jag ha fixat att måla om allt det röda om inte Johan hade tagit vid? Man gör tokiga saker i sorg när kroppen och knoppen inte fungerar som den ska. Jag hade röda dynor och röda detaljer som inte matchade, men med knutar och foder i samma färg som resten av fasaden så kunde jag sedan välja vilken färg som helst på dynor, kuddar och piff. 

(null)
Ikväll blev det en massa levande ljus för jag var frusen av de ynka 12 grader som bjudits på idag. 

(null)
Färska jordgubbar och melon fick ändå försöka locka fram lite sommarkänslor som efterrätt. 
 
(null)
Yoga with Adriene och denna kommer få runda av min dag. Kul med kurs och utveckling.