Idag blev det bara jobb

Vissa dagar räcker bara till jobb. 
AnnaLena bjöd på bigarråer från sitt torp och det är tre veckor tidigare än när de brukar vara färdiga hemma hos henne, berättade hon. Våren blev till sommar direkt i år. 

(null)
Visst får man sommar-semester-känslor. 

(null)
Nästan varje dag passerar jag strykjärnet till och från jobbet. 

(null)
Skymtar de fyra skorstenarna som agerar adventsljusstake om ett par månader igen. 

(null)

(null)
Åsa fotade Maria och mig ikväll. Mitt sista med Maria för nu går hon över helt till sitt företag. HälsoStund och Studio CARMA, önskar Maria och Carina lycka till!

Tänk att jag varit tillbaka på Friskis sedan hösten 2013 som receptionsvärd efter några års uppehåll. Åren går och Friskis är och har varit en viktig punkt för mig och välmåendet. 
Minnen som är roliga att bära med sig har skapats genom träningen. Minnen dyker ständigt upp på Facebook också och dessa två nedan med Wera från en varm sommardag när poolen var ny och hon var nöjd. 

(null)

(null)
En tjej som oftast var nöjd med det hon gjorde och åstadkom i sitt korta liv. Älskade att vara ute i alla väder, njöt av livet vilket hon verkligen gjorde rätt i. Fint minne. 

(null)


Jag brukar låta blommorna få stå kvar ute utmed stigarna för de är vackrast där de står och dessutom håller se sig bättre, men under kvällens skogspromenad kände jag ändå för en liten bukett. 

(null)
Yogastretch med "Yoga with Adriene" och upponer iallafall. 


Upponer som så mycket kan vara och idag blev det bara jobb och minnen.