En dag jag minns

När inte nya minnen kan skapas kring ett barn som gick alldeles för tidigt så blir det lätt att man håller lite extra på minnesdagar. 
Den 11:e juni är en sådan dag för mig. En dag jag minns alltför väl för det är dagen då vi ordnade med ett sista fint farväl av Wera. Ett "läjla" (Weras östgötska) hej då. 

Vi önskade att alla kom i de sommarkläder de hade och inga svarta kostymer med vita slipsar. Vi i familjen tog en lila ton. 
Jag minns dagen som fruktansvärt jobbig då jag verkligen försökte få till en dag att minnas för mig själv, för min familj och för Weras klasskompisar och alla våra vänner. För de flesta var detta deras första begravning och definitivt den första barnbegravningen. Jag visste att sorgen skulle få en massa plats i mitt hjärta och i min kropp senare, när jag gav den tid. 
Musik som Wera gillade med allt från Rammstein till Mojjes "Vart ligger landet där man böjer bananerna?" och de älskade sjukhusclownerna kom och letade efter Wera som redan åkt före till paradisön. 

Jobbet först idag. 
Lunchen idag intogs i en grönskande trädgård. 

(null)
Vindruvor

(null)
Persikor 

(null)

(null)
Valnöt och grönkålspaj smakade toppenfint. 

(null)

(null)
Rabarberkaka med vaniljvisp för alla som önskade. 

(null)

Ett varv in till gymmet för att få ihop lite steg. Jag har och kommer nog aldrig att få något som helst behov av att prestera tidsmässigt mer än att jag håller ofta igång en timme när jag konditionstränar. Hur snabbt det går är inte det viktiga för mig utan bara att jag tränar. Alla är vi olika och gillar träning på olika sätt. Träning för mig är ett må-bra-piller och det behövde jag idag. 

Minnen:
(null)

(null)
Wiktor och Alwa bad om att kistan skulle öppnas och så fick det bli innan alla anlände. De närmaste fick säga hej då och syskonen klappade och pussade så hjärtskärande på sin lillasyster som låg där i den lilla kistan under en mjuk lila fleecepläd. 


(null)

(null)

(null)

(null)
Det är fint att ha fotoalbum att bläddra i. 

(null)
Idag kom detta... Ett sätt är att vara Barnsupporter och du väljer själv vilken summa. Jag hoppas dock att Wera Isakssons sparbössa på barncancerfonden.se/7020 ska komma upp i sitt mål. 

Minns med kärlek. #1 - - emma:

vilket fint blått porslin

Svar: Kul att få komma bort o bli bjuden på fint blått porslin 💙
Anna Iwers Isaksson