Kyrksoffan

Det såg ut som världskartan med tjock färg som flagnat under många år. Det tog Johan flera flera timmar, nästan hela dagen, att skrapa innan slipmusen fick sig två varv för flisornas skull.  Nätstrumporna får ju inte maska sig när vi sitter på kyrkbänken. 

(null)     
Före: Lite blått hav under all grön mark. Undrar om dess historia, men det enda jag vet är att den stått i Kvarsebo kyrka. Denna soffa har sedan hängt på sjöboden i över 20 år innan den bytte adress hem till mig. 

(null)

(null)
Han kämpade verkligen på med skrapandet. 

(null)
Lite envis är han allt. Utan dennrätta skrapan så körde han på med grillskrapan för att få soffan fri från den mesta färgen. 

(null)
Två lager grundfärg behövdes. 

(null)
Efter: En massa lager vitt senare. 

Idag kände Alwa och jag för en liten tur över till IKEA, Linköping för att få lite inspiration till önskelistan som hon komponerar ihop inför sin födelsedag. Först lite frukost. 

(null)

(null)

(null)
Jag testade att göra lite chiafrön och cocosmjölksblandning som jag sett så många äta. Behövde lite variationsförslag till fröblandningen/granolan som jag också gör. 
Jag behöver nog öva mig på chiapudding och konsistensen. 

(null)
IKEA-lunch och mysigt samtal. 

(null)
Det blev lite SVALKA. 

(null)
Lite snabbmat innan poolyoga och bad. 

(null)

(null)

(null)
Bytte igår med dagens yogaklass som Adriene håller för igår behövde ryggen och nacken den klassen. Det fina i kråksången är ju att man kan köra dem om och om igen och hoppa runt bland alla fria klasser. 

(null)
Sommarkvällar med denna sköna värme får gärna fortsätta. Blå sommarhimmel och sedan svalka i poolen. 

(null)
En tur ut till mamma och Uffe innan sonen skulle plockas upp i stan. I den trädgården blommar det. 
Gillar att ha semester och bara vara oplanerad.