Sportigt värre

Trappträning på min nya arbetsplats får jag gratis när jag går i de fina marmortrapporna upp till salen där jag i morgon för första gången kommer få träffa mina nya elever. 
Ingen matlåda idag utan vi gick alla i laget över till Ösgöta Porten där fotbollskänslan var nära medan vi åt av den mycket fräscha och goda buffén med utsikt över idag en öde fotbollsplan. 
 
(null)
 
(null)
Salladerna var så goda, scharlottenlökspajen supersmaskig och kycklingen med ost jättegod. Avstod ståndaktigt pannacottan eller vad det nu var. 
 
(null)
 
(null)
Hem för att laga till en rätt från Linas matkasse efter r jobbet och innan gymmet. 
 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Min #utmaningjan18 är att försöka variera mig lite med träningen. Idag blev det en kort uppvärmning på crosstrainern och sedan fem benövningar innan lite magstyrka och planka på gröna mattan följt av några stretchande yinyogaövningar. Tänker fortsätta den utmaning som jag gjorde varje dag under korta stunder 2017, stå på händerna, tills jag greppar det och känner balans och styrka tillräckligt mycket för att våga mig upp utan vägg. En redig utmaning som jag gav mig in på för ett år sedan med tanke på min rädsla bara över att stå på huvudet från början. 
 
 
 
Sportigt att äta lunch vid en fotbollsarena och senare lite halvsportigt att röra på sig och gymträna. Träning är kul!
 
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer publicerat i Allmänt, Mat och Bak;
Taggar: Linas matkasse, gröna mattan, gym, handstand, lunch, mat, min #utmaningjan18, sportig lunch, träning, yoga, Östgöta Porten