Paket och piff

Fick hämta ut ett paket nere på Ica Vemdalen med nya fina dörrmattor till Helmystugan. Älskar paket!
 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Med vårt betonggolv hemma som grund och ett BU CANCER-armband som dekoration. När Tilde började pärla så sa hon att det kanske kunde räcka till Barncancerfonden Östras kommande fjällstugas dörrmatta, som vi då sparade till. Tilde pärlade på och fick pärlarhjälp och Barncancerfonden Östra ärvde ett stort arv från en generös dam vid namn Helmy. Stugan blev snabbare än tänkt en realitet och Mathias vår vice ordförande kom med idén att vi kunde designa en egen dörrmatta. Jag fotade och han klippte i datorn och nu ligger mattorna på plats, vilket känns fantastiskt bra att Helmy och Tilde finns med och välkomnar alla kommande familjer till stugan. 
 
Lite kuddar och filtar har vi fått från Odd Molly för att det ska bli lite hemtrevligt och lika, men vi måste fixa rätt innekuddar för att få till det snyggt. Stugdelen vi har hyrt har fått nya kuddar och till den andra delen får det vänta ett par veckor. 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
Kuddar med många fina detaljer, tack för piffet!
 
Fyra kuddar kanske blev lite trångt i den lilla soffan. Vi har denna vecka varit sex personer i stugan och soffan har utan kuddar känts liten och vi har ändå fått använda köksstolarna när alla vill sitta vid soffbordet och kanske se en stund på tv. Vi får ta och önska en större soffa så stugans åtta tänkta inneboenden kan få gosa samtidigt framför tvn. 
 
(null)
En mysig stuga som med tiden säkerligen kommer bos in av våra medlemmar och som kommer fixas mer på för att göras mer komfortabel och praktisk. 
 
 
Nu rullar vi hemåt och lämnar med lite vemod denna härliga plats. En stuga med omkringliggande miljöer som ger lugn och energipåfyllning till en vardag som kan bestå av sjukhusvistelser eller som i vårt fall nu "bara" en fartfylld vardag. 
 
(null)
Vi lämnar Vemdalsskalet innan ljusning för att slippa hemvändarköerna. 
 
(null)
Även en bra bits rullande ner genom landet är det mycket snö på träden utmed vägen. 
 
(null)
Vacker halo när solen reflekterar i de snö/iskristaller som far runt. 
 
(null)
"Det där jävla trädet vi alla tjatar om på E4:an"
 
 
 
Tack Barncancerfonden Östra!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer publicerat i Allmänt, För en god sak, Inköp;
Taggar: Barncancerfonden Östra, Förengodsak, Helmystugan, Odd Molly, Vemdalsskalet, dörrmatta, gåva, halo, inköp, inredning, snö