Feeling, fredagsfeeling

Med en ny kaffekopp som fick en liten  invigning vid mitt skrivbord medan jag läste in mig i häften så intogs fredagen. Under eftermiddagen fick jag mig en ergonomigenomgång av min arbetsplats, vilket jag aldrig tidigare fått förmånen att få. Tänk vilken positiv skillnad som rätt inställning på kontorsstolen kan ge. 

(null)


En snabbsväng ner till stan för att köpa en present och sedan direkt hem bara gör att äta och slappa framför tvn. En lagom ansträngande sysselsättning efter lite yoga. 

Är lite oroad över våra kära grannars tomt och hur läckan där har reparerats. Räckte det med total förstörelse där eller ska ledningarna repareras även in på vår tomt? Båda våra tomter har vattenledningar som ligger på tomtkanten. För ett par år sedan så fick vi meterdjupa hål i gräsmattan och anande vattenläcka på rören, men fick till oss att så inte var fallet. Nu är det så iallafall och jag hoppas verkligen att grannarna får sin fina tomt helt återställd. De har precis som vi en stor hund som gärna går på tomten, men i den leran vill man inte ha sin vovve och sedan få in i huset. 

(null)

(null)

(null)
Skulle nästan gissat annars att grannarna grävde för en ny pool. 
Jag hoppas de snart får ordning. 

(null)
Lite korridorsyoga...

(null)

(null)
...och självklart lite träning på händerna. 
Härlig feeling det här med fredag, eller hur?!0 kommentarer publicerat i Allmänt
Taggar: det ordnar sig, fredag, fredagsfeeling, grävning, handstående, hemmet, kaffe, kaffemugg, yoga