Stockholm igen

Startade tidigare i morse för att komma i tid till åtta i Stockholm, men en olycka stoppade framfarten så jag kom istället ett par minuter för sent. Samverkansmöte med fullspäckad dagordning. Härligt och proffsigt team vi i föreningarna har bakom oss, få stöttning av och bollplanka med. 

(null)
(null)

(null)

(null)
Selfietajm, fredagskänsla när jobbveckan är slut. 

(null)
Tjuv/smygfirar lite i förväg syster och mamma. 

(null)

Mamma blev glad för sin massagetid hos HälsoStund och förstoringsspegeln. Kajsa fick enkla äggkoppar från Bruka Design och en kökshandduk från Majas Cottage. Kökshandduken tror jag allt att jag också behöver. 

(null)
Suttit still hela dagen och knappt fått några som helst steg. Det blev inte direkt bättre av att dagens yoga pose var "Wheel Pose". Ingen som helst flexibilitet eller rörlighet i handen eller styrka heller för den delen i armarna. Den här ska jag bli bättre på. Får börja med att stretcha handlederna, men är glad över den mjuka bollen som jag kan böja ryggen över. 

 
(null)
Kliver in till dukat bord, fredagslyx. 

(null)

(null)

(null)
Alltid gott och mysigt. 

(null)

(null)

(null)
Älskar stunderna då vi ses trots att vi har avstånd emellan oss. 

(null)
Glömde i ärlighetens namn matbilden för jag var så hungrig. Tänk vilken lyx att bli bortbjuden på fredagsmiddag. 

0 kommentarer publicerat i Allmänt, Inköp, Mat och Bak;
Taggar: Bruka Design, Majas Cottage, Stockholm, Vera Design & Interiör, dukat bord, familjen, fredag, fredagslyx, inköp, mat, middag, möte, paket, träning, yoga