Mycket ljus

Idag har Internationella Barncancerdagen uppmärksammats runt om i Sverige på lite olika vis. Ljusmanifestationer i form av marschallhjärtan. 
Jag började min dag tidigt i bilen för att komma upp till Stockholm för ett möte. Tacksam att Johan snällt låter mig åka med och anpassar sin dag efter mina mötestider. I morgon åker vi innan klockan sex upp igen för att jag ska hinna till mötet som börjar åtta. Samåkning är bra för miljön och det är kostnadseffektivt och trevligt med sällskap. 

(null)
Den blå stolen med lykta från Majas Cottage. 
En tydlig symbol. 

Det flöt på genom Stockholm och vi hann med att hämta min lilla vita pärla med nya bromsklossar bak och nyservad. På vägen därifrån åkte jag en kortis till Friskis och löpbandet för fem km, en halv mil, fem tusen meter. Det börjar likna något även att framstegen är små och att det går väldigt lugnt till när jag joggar. 

(null)
Min #utmaningfeb18 och nu uppe i fem km. 

(null)
Den vanliga dagliga träningen hemma går av bara vana nu. Träning som rullar på med vana är en förändring i rätt riktning, tänker jag. 


(null)
En mörk kväll som lystes upp på flera sätt när medlemmar träffades på Pizza Hut.  

(null)

(null)

(null)
Barn och vuxna hjälptes åt att skapa detta fina hjärta. 

(null)
Sedan gick vi in och värmde oss och blev mätta på god och varm pizza. Barnen mumsade glass efteråt.


Vi finns, vi familjer som drabbats av barncancer. Vi träffas, stöttar, lyssnar och finns för varandra. Barncancerfonden Östra skapar möjligheter till många av dessa fina möten och jag är så tacksam att jag är med i den föreningen. Jag är inte glad att nya barn drabbas och insjuknar, men är ändå glad att nya familjer hittar till oss och vår lite annorlunda gemenskap. Vi finns helt enkelt för varandra. Mycket ljus och kärlek. 


0 kommentarer publicerat i Allmänt, Mat och Bak;
Taggar: Barncancerfonden Östra, Friskis, blå stol, internationella barncancerdagen, ljus, ljusmanifestation, löpbandet, majas cottage, marschaller, mat, min #utmaningfeb18, möte, pizza, pizza hut, pizzabuffé, träning