Kalasfredag

Först ett morgonmöte och sedan en härlig fredagskänsla på jobbet innan det var dags att ta helg. Ett stopp på Åby Handelsträdgård för att i ett vintervitt landskap få den där underbart härliga vårkänslan av tulpanhavet som de odlat fram. Det är en fin service i den lilla lokala handelsträdgården och vi kunder väntar snällt på vår tur genom att strosa runt och kanske få med oss lite inredningstips och påfyllnad av trevligheter i påsen hem. Tulpaner i lite rosa för att ta med oss bort och en bukett vita till oss själva. Tyvärr enkla tulpaner för både papegoj- och de dubbla behövde växa till sig lite mer på löken. 

(null)

(null)

(null)
Ett hav av vårkänslor. 

(null)
Vänder självklart uppochner lite på fredagen i kjol och invigning av blusen jag köpte i Concept Store Vemdalskalet till nyår. (null)
Mysigt fölsekalas i Söderköping. 


(null)
Brietårta

(null)
Snön föll under kvällen och julkänslan var stor när vi gick till bilen. 

(null)

(null)

Mysigt att få träffa kusin med familj och bli bjuden på mat. Vi har växt upp tillsammans och har bott i samma by och gått i samma skola, så vi är nog lite mer än bara vanliga kusiner. Snöröken låg tät på E22:an när vi rullade hemåt och kom hem till en överlycklig vovve som låg och vaktade på hallbänken. 
Fredagskalas en kalasfredag helt enkelt!0 kommentarer publicerat i Allmänt, Mat och Bak;
Taggar: Concept Store, Söderköping, fredag, hemmet, inköp, kalas, tulpaner, uppochner, Åby Handelsträdgård