Enkel förändring

Ibland går bara tiden och man glömmer liksom bort att man inte gillar något i hemmet. Så har det varit med kökets fönsterlampor, rättare sagt lampskärmarna som jag köpte för mer än 10 år (det är nog 15 år) sedan för att matcha den plastkristallkrona som jag då tyckte var så frän som taklampa.  
Tänk vilken enkel förändring den enklaste och billigaste IKEA-lampskärmen kunde lyckas göra. Vita skärmar blir rätt så snart gulaktiga, så bara den nyansen kom jag direkt ifrån. Älskar liksom vitt och skönt att komma bort från krusiduller och prismor, det räcker med kristallkronan. 

(null)
Före: Tingeltangel inne i skärmen. 

(null)
Efter: Vitt och slätt. 

(null)
Bakom fisknäten, som någon i familjen tycker men då hävdar jag flugnät, står lamporna och dämpas ytterligare av gardinen som då ger ett mildare sken. 

(null)
Min #utmaningfeb18 med olika former av konditionsträning. 
Skidträningen i helgen har lämnat efter sig...träningsvärk, så det var skönt med crosstrainerns skonsamma konditionsträning för kroppen. 

(null)
Ett litet mellis innan jag skulle "jobba" i repan. Många härliga möten i Friskis-föreningen, tänk vad härligt med våra olikheter och likheter. 

0 kommentarer publicerat i Allmänt, Före och efter, Inköp, Mat och Bak;
Taggar: IKEA, billig peng, crosstrainer, föreefter, förändring, hemmet, inköp, inspiration, kondition, köket, lampskärmar, min #utmaningfeb18, nytt, träning, vitt