Endel värk är skön

Natten bar inte med sig så mycket sömn för den där träningsvärken hade redan hunnit smyga sig på mig efter den inspirerande dagen med NTC Träningskonvent 2018. Det är en härlig känsla ne man har träningsvärk för då vet man att man antingen är helt blåbär med träningen eller åtminstone inte tränat just de muskelgrupper eller inte tränat på samma sätt. Jag brukar inte leka krypande ödla eller sikta in mig på piasavakvastpinnar, men det gjorde jag igår. 

(null)

(null)

Så lämpligt att jag fick en ny stor tekopp av min kära syster i lite förskottspresent. Värmen  inne i kroppen från koppen har idag känts lika viktig som de varma kläderna. Mysigt att hålla i en så stor kopp med båda händerna och få värme och känna doft och smak från Original YogiTea. Fika i egna olika muggar är ju trevligt att kunna göra på jobbet. 

(null)
En timmes lunk på crosstrainern var skön. 
Min #utmaningfeb18 fortsätter!


Springa på löpbandet var inte ens att tänka på idag, men att få lite skonsam konditionsträning på walkern kändes bra. Värmen kom och det kändes som att musklerna blev mjukare. Jobbade det sena passet på Friskis i repan och sedan åkte jag hem och la mig på pilatesbollen. Så skönt att bara ligga med ryggen på bollen och rulla lite fram och tillbaka. 

(null)
#CamlePose 

Med lite uppvärmning gick det fastän det var såååå mycket värk i min kropp och den stora "yogamattan" kändes som att det var rätt plats för mig i kväll. Jag höll mig helt enkelt på mattan...

(null)
...ända tills...
Hoppas på en skön natts sömn nu!0 kommentarer publicerat i Allmänt, Inköp;
Taggar: Friskis, crosstrainern, jobbkopp, konditionsträning, present, sömn, tekopp, träning, träningsvärk, walkern