Hemmafix

När veckorna rusar förbi så är det skönt att vara hemma och fixa till hemmet under helgen. Sovmorgon efter en trevlig kväll hos våra superfina vänner. 

Tyvärr var en av adventsljusstakarna trasig och vi tyckte att vi borde fortsätta att ha två stycken i uterumsfönstret. Lättare sagt än gjort att hitta två större såhär efter adventsstart. Vi åkte runt, men utan att lyckas. På yellow köpte vi två stycken från Markslöjd. 

(null)
Finstämd julmusik till matshoppingen. 

Matshoppingen var full med människor som kändes som att de hade börjat bunkra upp inför julhelgen redan och de trängdes med oss som bara var ute efter helgmaten.  Ringlande bilar på väg till och från Ingelstaområdet vilket ändå tyder på en levande del av staden och har man inte bråttom så är köer rätt ok.  Inget lördagsnöje i min mening, men jag vet att många gillar  att flanera och lördagsshoppa. Tur att vi alla är olika. 

Årets första skinkmacka här hemma (lite fusk kanske att köpa färdigskivad och griljerad).

(null)
Sötstark senap både under och över. 

(null)
Skinkmacka och en god kaffe. 

(null)
Gillar alla ljus i vårt hus. 

(null)
De är fina, men jag får nog leta vidare efter större. 

De röda jag haft här tidigare hade 11 stycken ljus var och gav därför mer ljus i mörkret. Snälla ge mig gärna tips och förslag på vart jag kan hitta stora, helst tre men annars två likadana. 

(null)
Lite styrka, balans och tid att andas efter kvällspromenad och middag. 

I morgon blir det pysselverkstad#1 - - Angelica Wåhlin:

Hemmafix är verkligen skönt ibland :)

Svar: Det är så skönt att få den tiden med jämna mellanrum, fast lite småtråkigt att ta tag i först;-)
Anna Iwers Isaksson